PROGRAM HÖSTEN 2023

Club Jazz in time presenterar ett spännande och varierande program för hösten 2023. Vi inleder den 30 augusti  med ett band bestående av sex unga musiker från Jazzlinjen på Skurups Folkhögskola som har ett gemensamt intresse för den legendariske saxofonisten Sonny Rollins. En svängig kväll ägnad åt att fira Sonny Rollins liv och mångsidiga karriär. Bandet går under namnet "We like Sonny".

Den 27 september blir det traditionell New Orleans hot jazz med en touch av swing från 20- och 30-talet när det välrenommerade bandet från Göteborg - Gentlemen & Gangsters gästar oss..


Gentlemen & Gangsters är ett band från Göteborg som spelar traditionell New Orleans hot jazz med en touch av swing. De har uppträtt på flera internationella jazzfestivaler och är populära bland lindy hop-dansare. Här är några länkar till deras hemsida  och Facebook-sida. Du kan också lyssna på några av deras låtar på Spotify eller YouTube


25 oktober kommer den välbekante Stefan Sporsén med sin kvartett och bjuder på njutbar jazz. Stefan är ju känd bland annat som ledare för Augustifamiljen, husband i "På spåret" i SVT under ett antal år. Han har också haft ett långvarigt samarbete med Håkan Hellström. Nu har han återvänt till jazzmusiken i sin omfattande karriär.


Den 15 november är dagen för höstens stora begivenhet, nämligen den formidabla sånggruppen Stockholm Voices. Traditionsenligt avslutar vi höstens konsertprogram med Stora Passionsbandet. Datum för detta är 13 december och då blir det också Luciaframträdande från Kulturskolan i Borås  

 Club jazz in time
Jazzklubb